ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

/ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Έχοντας αφήσει σημαντική παρακαταθήκη ως επιστήμονας στη Μεγάλη Βρετανία, όπου εκπαιδεύτηκε και υπηρέτησε μέσα από διευθυντικά πόστα σε μεγάλα νοσοκομεία και οφθαλμολογικά κέντρα, η Χειρουργός – Οφθαλμίατρος Νάσια Σ. Κουμουκέλη, επέστρεψε στην Ελλάδα με ένα στόχο: να προσφέρει τις υπηρεσίες της, τη γνώση και την εμπειρία που απέκτησε στο εξωτερικό προς όφελος των Ελλήνων ασθενών!

Η Οφθαλμολογία ήταν ο δρόμος που ήθελε εξαρχής να ακολουθήσει η Δρ. Κουμουκέλη. Η διαδρομή αυτή ήταν συναρπαστική: εκπαιδεύτηκε στην Ειδικότητα της Οφθαλμολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης, στη γενέτειρά της, και στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας» και το 2011 απέκτησε το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Οφθαλμολογίας κατόπιν εξετάσεων στο Παρίσι. Κατόπιν μετέβη στη Μεγάλη Βρετανία για οκτώ χρόνια, όπου απέκτησε πολύτιμη εμπειρία και εξειδικευμένη γνώση, μέσα από έμμισθες θέσεις σε κορυφαία οφθαλμολογικά νοσοκομεία, διακεκριμένα για τα εκπαιδευτικά τους προγράμματα:

  • Εξειδικεύτηκε  για δύο χρόνια στη χειρουργική αντιμετώπιση του γλαυκώματος με σύγχρονη κι ασφαλή τραμπεκουλεκτομή, με ρυθμιζόμενα εσωτερικά ράμματα, με βαλβίδες Ahmed και Baerveldt για προχωρημένα γλαυκώματα, καθώς και με laser τραμπεκουλοπλαστική και καινοτόμες ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες (istent, Xen) για αρχόμενα γλαυκώματα στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία του Leicester και του Nottingham, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στο ίδιο νοσοκομείο διετέλεσε Διευθύντρια του τμήματος Γλαυκώματος για ένα χρόνο, έχοντας υπό την εποπτεία της την εκπαίδευση ειδικευόμενων οφθαλμιάτρων.
  • Εξειδικεύτηκε για ένα χρόνο στο Λονδίνο στη χειρουργική του καταρράκτη, στο Moorfields Eye Hospital, το κορυφαίο οφθαλμολογικό νοσοκομείο της Ευρώπης. Εκεί απέκτησε μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση καταρράκτη όλων των βαθμών δυσκολίας, καθώς και στη χειρουργική με Femtosecond Laser.
  • Εξειδικεύτηκε επίσης για δύο χρόνια στο Λονδίνο στην αντιμετώπιση των παθήσεων του αμφιβληστροειδούς και της ωχράς κηλίδας, στα Western Eye Hospital και St. Thomas Hospital, και απέκτησε μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση της διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας και την εκφύλιση της ωχράς κηλίδας.
Χάρη στη μεγάλη εμπειρία και τη βαθιά γνώση της οφθαλμολογίας της Δρ. Κουμουκέλη, οι Έλληνες ασθενείς μπορούν να απολαύσουν τις τελευταίες τεχνολογικές και επιστημονικές εξελίξεις στην Οφθαλμολογία, και να ωφεληθούν από καινοτόμες θεραπείες, ακόμα και για παθήσεις που μέχρι σήμερα θεωρούνταν πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστούν με επιτυχία, όπως το γλαύκωμα.

ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΔΡ. ΝΑΣΙΑ ΚΟΥΜΟΥΚΕΛΗ

Η ΟΡΑΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΟΥ

Δρ. Νάσια Κουμουκέλη

Κλείστε τώρα ραντεβού online
ή επικοινωνήστε μαζί μας.